Haber

Canlı yayında flaş anket açıklaması: Şimdiye kadar izlememiştim…

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Az Önce Konuştum programında Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtladı. Bakan Varan, anketler ve Togg ile ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

ANKET AÇIKLAMASI: GÖNÜLLÜLÜKLE ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM…

Anketlerle ilgili açıklama yapan Varank, şunları söyledi: Vatandaşımızın bu seçimde doğru tercih yapacağına, Cumhur İttifakı’nın yeniden mecliste çoğunluğu elde edeceğine ve Cumhurbaşkanımızı yeniden cumhurbaşkanlığına taşıyacağına inanıyoruz” dedi. Anketlere bakıyoruz. Farklı saha çalışmalarına da bakıyoruz. Dürüstçe söyleyebilirim. Lider olmadığımız bir anket görmedim. İnşallah vatandaşlarımız 14 Mayıs’ta doğu tercihlerini yaptıktan sonra yollarına devam edecekler. Çünkü yapacak çok işimiz var.”ifadeleri kullandı.

TOGG ÇALIŞMASI TAMAMLANDI! CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAYACAK

Bakan Varank, Togg için özel kamu bankalarına yönelik finansman paketi oluşturulmasına yönelik çalışmaların tamamlandığını ve bunu Önder Erdoğan’ın açıklayacağını duyurdu.

İLK İKİ YILIN TÜM TALEPLERİ GERÇEKLEŞTİ

Türkiye’nin otomobili Togg ile ilgili soruları yanıtlayan Varank, ‘ ‘Türkiye’nin arabası Togg ön satışta. 177 bin vatandaşımız bu arabayı almak için 60 bin lira depozito yatırdı. Togg’un üretim rakamlarına baktığımızda ilk yıl 20 bin araç üretmeyi planlıyorlardı, bu talep geldikten sonra 28 bin araç üretilecek. İkinci yılda 60 bin araç üretilecek. İlk 2 yıl tüm talepler alındı. Şirket bu kadar talebi beklemiyordu.”söz konusu.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN KONUŞMASINI DUYARAK KEMAL VERİLMEYE BAŞLADI”

Varank, CHP Genel Başkanı’nın Togg fabrikasına davetiyle ilgili olarak şunları söyledi: “Kılıçdaroğlu’nu tribünlerden, kameralar önünden Togg fabrikasına davet ettik. Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Bey onu ya davet etti ya da geleceğini söyledi. Cumhurbaşkanımız, ‘Sanayi ve Teknoloji Bakanımız orada olmalı’ dedi. Devletin bu projedeki desteği ve katkısı malumdur ve Kemal Bey’in sözlerini duyunca gelmekten vazgeçmiştir.”sözlerini verdi.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu