Haber

İstanbul’da FETÖ operasyonu: 10 zanlı tutuklandı

İstanbulTürkiye’de Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik operasyonlarda örgütün iç iletişim programı Signal üzerinden bağlantılı olduğu iddia edilen 14 şüpheliden 10’u gözaltına alındı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, polisin Gaziosmanpaşa’daki mevcut yapılanmaya yönelik çalışmaları kapsamında el konulan dijital cihazlarda yapılan inceleme sonucunda şu anda 14 kişinin eylem ve eylemde bulunduğu belirlendi. organizasyon içindeki faaliyetleri ve organizasyonun kapalı iletişim formülü olan Signal programı aracılığıyla organizasyon üyeleri ile iletişim halinde olduklarını beyan eder. yapıldı. Söz konusu zanlıların yakalanması için bu sabah farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. İstanbul’da bu sabah erken saatlerde 12 adrese operasyon düzenlenerek ihraç edilen 2’si öğretmen, 10 uzman ve 2 öğrenci olmak üzere toplam 14 şüpheli yakalandı.

Operasyonda 10 zanlı yakalanırken, evlerinde yapılan aramalarda hata olduğu düşünülen çok sayıda dijital cihaz, 9 bin 417 dolar, 152 bin TL ve yaklaşık 95 bin TL altın ele geçirildi. .

Kaçan 4 zanlıyı yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Kaynak: ANKA / Günümüz

salipazari-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu